У Луцькій дитячій поліклініці черга до ортопеда – на місяць вперед. Як це пояснюють в медзакладі

У Луцькій дитячій поліклініці черга до ортопеда – на місяць вперед. Як це пояснюють в медзакладі

У Луцькій дитячій поліклініці записатися до ортопеда можна через місяць, раніше вільних місць нема.

Про це розповіла Суспільному заступниця медичного директора Наталія Кеда.

У поліклініці нині на повну ставку працюють два лікарі, ще один на чверть ставки.

"Лікар-ортопед, який працює на Чорновола, зараз на навчанні, найближчим часом приступить до роботи і ще планується підготувати молодого спеціаліста з даної професії", – каже Наталія Кеда.

В основному пацієнти ідуть за попереднім записом. За словами заступниці меддиректора, кількість охочих потрапити на прийом збільшилася, бо перед першим класом дітей ведуть на планові огляди.

Волинянка Оксана Трасковська, яка на плановий медогляд із дитиною підтверджує, що до ортопеда електронна черга була найдовшою.

"Для школи медичну довідку виробляємо, записувалися десь півтора місяця тому, до всіх спеціалістів, до ортопеда чекали найдовше", – каже жінка.

Лікар-ортопед Володимир Гітуляр розповів, що орієнтовно за годину оглядає чотирьох пацієнтів. Є також категорія пацієнтів, яких приймають без попереднього запису.

«Цих пацієнтів, яким потрібна термінова допомога після травми чи пацієнти, кому знімати гіпсові пов'язки, чи пацієнти з інвалідністю – їх теж намагаємося включити у між прийомний період", – додав лікар.

Наталія Кеда пояснила, що довідка про медогляд для школярів діє впродовж року, тож батьків майбутніх першокласників просить приходити на плановий огляд з осені.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині патрульні зупинили неповнолітнього, який ганяв на «БМВ»
Наступна новина Війна забрала життя Захисника з Камінь-Каширської громади
Останні новини
Схожі новини