Учні луцької гімназії №4 оригінально привітали вчителів. ФОТО

Учні луцької гімназії №4 оригінально привітали вчителів. ФОТО

Учні луцької гімназії № 4 імені Модеста Левицького підготували цікаве привітання для своїх вчителів з нагоди Дня вчителя.

Це відбулось за два дні до свята, 5 жовтня.

«Коли я вийшла з громадського транспорту, побачила гарно оформлену вивіску гімназії. Там були повішені повітряні кульки осінніх кольорів, що додало настрою. У фойє стояли одинадцятикласники, грав квартет, діти вітали усно та дарували квіти», – розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Ірина Радчук.

Крім того, на другому поверсі школярі облаштували фотозону з написом «Наші вчителі – the best».

«Ми стали таким чином, що утворили символічну стежину до учительської. Кожного вчителя, який заходив, супроводжували аплодисментами, кричали «Вітаємо!». Ми вирішили зробити щось оригінальне, чого ще не робили», - сказала школярка Мирослава Лугановська.

До слова, минулого року гімназисти вітали вчителів не менш оригінально. Вони одягнулись у середньовічних персонажів. Хлопці проводили вчителів до кабінетів, а дівчата ходили з підносами та пригощали солодощами.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомий італійський піцайоло з Волині виборов для України друге місце. ФОТО
Наступна новина Під Луцьком збудують сучасний завод переробки сміття
Останні новини
Схожі новини