У Луцькій громаді утворять чотири старостинські округи

У Луцькій громаді утворять чотири старостинські округи

У Луцькій територіальній громаді утворять Жидичинський, Боголюбський, Княгининівський та Заборольський старостинські округи.

Про це під час засідання постійної комісії з питань законності повідомила начальниця управління персоналу Луцької міської ради Віра Гудима, пише ІА «Волинські Новини».

З її слів, у зв’язку з набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост» від 14 липня 2021 року, у відповідності до прикінцевих та перехідних положень цього закону, кожна міська рада зобов’язана в тримісячний термін утворити старостинські округи.

Враховуючи територіальний розподіл, здійснений міською радою торік, пропонується створити старостинські округи:

1. Жидичинський з центром у селі Жидичин (місцезнаходження: 45240, Україна, Волинська область, Луцький район), до складу якого входить територія сіл Жидичин, Кульчин, Липляни, Озерце, Клепачів, Небіжка.

2. Боголюбський з центром у селі Боголюби (місцезнаходження: 45634, Україна, Волинська область, Луцький район), до складу якого входить територія сіл Боголюби, Богушівка, Тарасове, Іванчиці, Озденіж.

3.Княгининівський з центром у селі Княгининок (місцезнаходження: 45630, Україна, Волинська область, Луцький район), до складу якого входить територія сіл Княгининок, Буків, Зміїнець, Милушин, Милуші, Моташівка, Сирники, Брище, смт. Рокині.

4. Заборольський з центром у селі Забороль (місцезнаходження: 45623, Україна, Волинська область, Луцький район), до складу якого входить територія сіл Забороль, Антонівка, Великий Омеляник, Всеволодівка, Олександрівка, Одеради, Городок, Сьомаки, Шепель, Заболотці, Охотин.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як ремонтують проспект Соборності у Луцьку. Показали фото
Наступна новина У МОЗ пояснили, кому треба третє щеплення проти ковіду
Останні новини
Схожі новини