У Луцькій міській лікарні нагадують, що не приймають хворих з COVID-19

У Луцькій міській лікарні нагадують, що не приймають хворих з COVID-19

Приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні приймає пацієнтів з невідкладними станами, не пов'язаними з захворюванням на COVID-19.

Аби зберегти безперебійне функціонування медзакладу тут не обслуговують пацієнтів з підозрою на COVID-19 чи пітвердженим захворюванням на COVID-19. Про це повідомили на сторінці медзакладу.

«Наша лікарня - єдиний в місті багатопрофільний стаціонар, який надає цілодобову допомогу пацієнтам з інсультами, інфарктами, травмами та іншими гострими патологічними станами. Просимо хворих, які мають симптоми гострого респіраторного захворювання або пневмонію, яка не підтверджена негативним ПЛР, за медичною допомогою звертатися до свого сімейного лікаря, який визначить подальший маршрут пацієнта», – йдеться у дописі.

Додають, що за минулі вихідні дні, до приймального відділення лікарні звернулося 68 пацієнтів, з них госпіталізовано - 46, надано амбулаторну допомогу - 22.

У травмпункт звернулося 65 травмованих, з них - 13 з переломами. 11 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння, 2-х покусали тварини. 16 разів викликали лікарів з дому у позаробочий час. В операційному блоці виконано 18 оперативних втручань.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «По-людськи розуміємо, але накази мусимо виконувати». Що в поліції відповіли луцьким рестораторам
Наступна новина Вагітні та онкохворі будуть отримувати медичну допомогу попри заборону планових госпіталізацій
Останні новини
Схожі новини