Шукаєте приватну ліцензовану школу для дитини у Луцьку? «Портал» розкаже про можливості

Шукаєте приватну ліцензовану школу для дитини у Луцьку? «Портал» розкаже про можливості

У приватному закладі освіти «Альтернативна школа «Портал», що у Луцьку, вивчатимуть предмети, які посприяють самореалізації дитини, розкриттю її внутрішньої свободи та розвитку критичного мислення.

Самореалізація дитини, розкриття її внутрішньої свободи та розвиток критичного мислення відбуватимуться через такий предмет як «Вступ у філософію». Практичний досвід в умовах нетрадиційної освітньої програми діти здобуватимуть через фізико-хімічні лабораторні студії, фінансову грамотність, театральне мистецтво, вступ у програмування, арт-терапію, поглиблене вивчення іноземних мов (англійської та польської), дитячу хореографію та багато іншого.

Приватний заклад освіти "Альтернативна школа "Портал" оголошує набір учнів 1 - 3 класів на 2020 - 2021 навчальний рік, а також класи підготовки до школи (preschool) (ропорядження Голови Волинської ОДА №47 від 04.02.2020 р. про видачу ліцензії на провадження освітньої діяльності) . 

Приміщення школи знаходиться у самісінькому центрі міста та має ряд переваг: обмежений доступ, зовнішній та внутрішній дворики, сучасна техніка, окрім навчальних відповідно обладнаних кімнат, є ігрова кімната, спортзал, кімната прийому їжі, камінна зала.

А ще: класична музика замість дзвінків, екологічні матраци для відпочинку, викладачі - кандидати наук. І це далеко не весь перелік переваг школи.  

 

Засновниця школи Інна Козак запрошує батьків на зустрічі, де буде розповідати про конкретні програми, представляти команду тренерів та педагогів, про найкращі практики проробленої роботи (до слова, школа працює з жовтня 2019 року за напрямком preschool). 

Фотозвіти роботи школи можна переглянути за посиланням  https://m.facebook.com/portal.school/ 

Місце проведення зустрічей: приміщення школи (Градний узвіз,5).

Дати проведення: 19 лютого, 26 лютого та 05 березня.

Початок: о 18.30.

Реєстрація на зустрічі за телефонами: 0994427554 , 0973097972   


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Муніципали ріжуть паркан навколо Центрального ринку у Луцьку. Підприємці намагаються перешкодити
Наступна новина У «Нафтогазі» прогнозують істотне зниження ціни на газ
Останні новини
Схожі новини