У Луцькому НТУ – новий секретар приймальної комісії

У Луцькому НТУ – новий секретар приймальної комісії
Ірина Бандура

Рішенням вченої ради Луцького НТУ призначили нового відповідального секретаря приймальної комісії на 2021 рік – доцента кафедри електропостачання Ірину Бандуру.

Про це йдеться на сайті вишу.

Упродовж останніх років цю посаду обіймав доцент кафедри матеріалознавства Юрій Фещук.

Тривалий час Ірина Бандура була заступником декана, має досвід у профорієнтаційній діяльності та у роботі під час вступної кампанії.

Наголошують, що відповідальний секретар приймальної комісії несе відповідальність за належний процес вступної кампанії, а саме: розробляє правила прийому до ЗВО; інформує вступників, батьків та громадськість з усіх питань вступу; організовує прийом заяв та документів; проводить консультації вступників з питань вступу на навчання та вибору напряму підготовки; контролює діяльність підрозділів щодо створення умов для проведення вступної кампанії та належне інформування щодо її етапів та результатів; організовує облік вступників та готує рішення про їх зарахування на навчання.

Нагадаємо, із 2 грудня ректором ЛНТУ є Ірина Вахович, яка змінила на цій посаді Петра Савчука.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Захворюваність на коронавірус в Україні зросте вже найближчим часом, – МОЗ
Наступна новина «Кав'ярні – це родзинка Львова, а в Луцька має бути своє», – засновник унікального музею
Останні новини
Схожі новини