У Луцькому зоопарку шукають благодійників для лисиць. Ціна питання - 150 тисяч гривень

У Луцькому зоопарку шукають благодійників для лисиць. Ціна питання - 150 тисяч гривень

Луцький зоопарк збирає гроші на новий вольєр для лисиць.

За кілька місяців у звіринці з’явилось 10 нових тварин цього виду, тож їм потрібно більше простору. Однак на будівництво вольєру зоопарк коштів немає, – повідомляють на сторінці установи у фейсбуці.

«Ще на початку року ми мали у колекції чотири такі тваринки. Станом на сьогодні їх 14. У кожного – власна сумна історія потрапляння до зоопарку. Трьох малят, викуплених небайдужою Катериною Миронюк від жахливої перспективи бути «тренажером» для мисливських собак, привезли з Ковеля. Шістьох руденьких знайшли у закинутій будівлі неподалік Луцька, яку мали зносити. Одна тваринка потрапила до нас у травмованому стані – мала опіки через спалювання сухостоїв на Ківерцівщині. Усіх ми прихистили, утримуємо та лікуємо», – розповідають у зоопарку.

«Однак не можемо лисам забезпечити комфортного утримання відповідно до вимог, бо усі вольєри заселені. І нове помешкання необхідно побудувати якнайшвидше, а це – у межах 150 тисяч гривень. З огляду на те, що джерелом прибутку в зоопарку є продаж квитків (дорослий – 60 грн, дитячий – 40грн), а коштів ми потребуємо і на корми, і на комунпослуги, і на заробітні плати, сума для нас велика», – йдеться у дописі.

Працівники звіринця просять усіх, кому небайдужа доля врятованих лисиць, долучитися до збору коштів на вольєр.

«Обіцяємо чітку звітність», – наголошують у зоопарку. 

Рахунок №26003055404511 в КБ «Приватбанк», МФО 303440. Перекази робіть з приміткою: «На вольєр для лисиць».

«Віримо, що ви позитивно здивуєте нас широтою ваших сердець!» – резюмують у дописі.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через недобудовані майданчики рожищенські спортсмени їздять на тренування в Княгининок
Наступна новина Порошенко їде на Волинь. У програмі - монастир і концерт
Останні новини
Схожі новини