У Луцькраді переглянули питання щодо грошей на житло атовцю. ВІДЕО

У Луцькраді переглянули питання щодо грошей на житло атовцю. ВІДЕО

Після вчорашнього непорозуміння з учасниками АТО в міській раді, вочевидь, схаменулись і таки вирішили виправляти ситуацію.

Зібрались на бюджетну комісію, де знову питання фінансування житла для бійців. Без обговорень та дискусій рішення прийняли миттєво, – ідеться у сюжеті Сфера ТВ.

Члени бюджетної комісії зійшлись, аби обговорити та затвердити лише одне питання – виділити гроші на співфінансування придбання квартири для родини атовця.

Голова бюджетної комісії Борис Смаль із невідомих  причин на засідання не з’явився, тож за нього був депутат Сергій Була. Чи то вчорашня зустріч з атовцями так вплинула на обранця громади, чи щось інше, однак просить підтримати рішення без жодних обговорень.

На цьому  зійшлися і всі проголосували «за». Можливо, бійцям АТО варто заходити до Луцькради частіше, рішення прийматимуть швидше, а з часом, можливо, ще й виконуватимуть оперативніше.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Усміхайтеся – це корисно для здоров’я
Наступна новина Під час днів добросусідства у селі на Волині зафіксували 41 тисячу перетинів кордону
Останні новини
Схожі новини