У Луцькраді заявили, що звільнять директорку «Луцьктепла» Валентину Малютіну

У Луцькраді заявили, що звільнять директорку «Луцьктепла» Валентину Малютіну

Директорці державного комунального підприємства «Луцьктепло» Валентині Малютіній повідомили, що звільнять її 2 липня: мовляв, через закінчення терміну дії контракту.

Про це йдеться в листі, підписаному секретарем міської ради, виконувачем повноважень Луцького міського голови Григорієм Пустовітом, повідомили у «Луцьктеплі».

У листі йдеться:

«Відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 04.07.2018 №401-1 "Про порядок призначення керівників підприємств, організацій (установ, закладів), що є у міській комунальній власності", зі змінами та доповненнями, та згідно з пунктом 5.2. контракту №111 від 02.07.2016 з доповненнями, Вас (директорку, Валентину Малютіну - ред.) буде звільнено 02 липня 2019 року у зв'язку із закінченням терміну дії контракту».

Нагадаємо, раніше директорка «Луцьктепла» заявляла, що підприємство не перший місяць «кошмарять» перевірками. У мерії пояснювали: мають претензії до роботи підприємства, зокрема щодо оформлення фінансових документів. Натомість деякі депутати стверджували: справжня причина перевірок – у бажанні чиновників мерії звільнити «неугодного» директора ДКП «Луцьктепло».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Білбордом у магазин не затягнеш», або Яка реклама сьогодні не працює?
Наступна новина Як передати показання лічильника через Viber
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні