Як передати показання лічильника через Viber

Як передати показання лічильника через Viber

У месенджері Viber уже 4 місяці працює Чат-бот 7104ua, реєстрація у якому дає можливість зробити зручнішою взаємодію з постачальником газу.

Зокрема, реєстрація у цьому чаті дасть можливість

- передавати показання лічильника,

- оплачувати за спожитий природний газ онлайн,

- переглядати поточний стан розрахунків за газ,

- переглядати історію оплат,

- переглядати історію показань лічильників.

За 4 місяці волиняни передали показання свого лічильника газу більше 7 тис разів. У чаті зареєструвалося більше 4 тисяч волинян.

Для реєстрації в чат-боті 7104ua потрібно відсканувати QR-код через месенджер, ввести номер особового рахунку (розпочинається з 071), суму останнього платежу або номер лічильника газу. Зареєструватись можна за допомогою детальної інструкції - https://viber.104.ua.

Підписатися та користуватися чат-ботом 7104ua у Viber можуть фізичні особи - побутові споживачі природного газу за умови наявності особового рахунку в газопостачальній компанії.

Чат-бот – власна розробка Національного контакт-центру для клієнтів групи компаній РГК. Вона дозволяє суттєво оптимізувати процес обслуговування споживачів газу, забезпечує його високу швидкість та якість.

«Нашим клієнтам імпонує багатофункціональність цього сучасного онлайн-сервісу, бо кожен споживач має чудову можливість додати декілька особових рахунків у пункті меню «Налаштування». І таким чином безплатно подавати щомісяця до 5 числа включно показники свого лічильника газу, а ще, наприклад, батьків чи дідуся з бабусею. Фактично оперативно зі свого смартфону оплачувати за лише спожиті куби газу», - розповів начальник управління клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

Реєстрація в паблік акаунті 7104ua, що у Viber, дозволяє споживачам не лише передавати показання лічильника та оплачувати за спожитий природний газ онлайн, а й переглядати поточний стан розрахунків за газ, історію оплат і показань лічильників (за наявності).

У «Волиньгазі» нагадують: згідно з правилами, прописаними в Кодексі газорозподільних систем, споживачам газу необхідно зафіксувати показання газового лічильника станом на 1-ше число і передати «Волиньгазу» дані в період із 1-го по 5-те число місяця, наступного за розрахунковим.

Зареєструватись у 7104ua, що у Viber можна самому або звернутись за допомогою до менеджерів Центрів обслуговування клієнтів, що в м.Луцьку та кожному районному відділенні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькраді заявили, що звільнять директорку «Луцьктепла» Валентину Малютіну
Наступна новина У католиків змінився текст молитви «Отче наш». Ми розпитали про це православного священика
Останні новини
Схожі новини