У Луцьку бійці тероборони склали військову присягу

У Луцьку бійці тероборони склали військову присягу
Фото військової частини А7062

Бійці Луцького Окремого батальйону Сил територіальної оборони ЗСУ військової частини А7062 склали присягу на вірність українському народові.

Про це повідомила пресслужба військової частини.

«Складання присяги – це юридичний військовий аспект, що передбачає юридичну відповідальність кожного військовослужбовця за дотримання зобов’язань, які він, згідно чинного законодавства та Конституції України, прийняв перед строєм та своїми побратимами.

Вони присягли обороняти рідну землю, зберігати суверенітет та цілісність України та захищати свій народ. Це не просто слова, це зобов’язання стояти до кінця, а якщо потрібно, то пожертвувати своїм здоров’ям і життям, для того, аби виконати ці задачі», - зазначив командир в/ч А7062, підполковник Олександр Адамович.

До слова, наразі головне завдання тероборони – захист міста Луцьк та прилеглої території від зазіхань ворога, безпека громадян, а також допомога людям, які переміщаються із тимчасово окупованих територій, сприяння в евакуації громадян із небезпечних точок нашої країни, забезпечення їм надання медичної та гуманітарної допомоги.

Фото війської частини

«Ми вже виконуємо завдання по фортифікаційних спорудах, обладнуємо місця оборони і безперервно готуємо наших військових для того, щоб гідно дати відсіч ворогу та не допустити його просування», - наголосив Олександр Адамович.

 

Нагадаємо, раніше міський голова Луцька Ігор Поліщук попросив місцевих мешканців не порушувати правила проходження перевірки на блокпостах. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підприємствам допоможуть евакуюватися на захід України
Наступна новина На Волині затримали російського агента, який хотів вступити до тероборони
Останні новини
Схожі новини