У Луцьку біля РАЦСу відкрили новий бар. ФОТО

У Луцьку біля РАЦСу відкрили новий бар. ФОТО

У Луцьку на місці колишнього пабу «Горище» на проспекті Соборності, 14а, відкрили новий бар «Zavide».

Заклад працює у тестовому режимі вже більше тижня з 11:00 по 23:00.

«Зробили все сучасним та неординарним. Взагалі, керувалися ідеєю, щоб зробити щось нове, таке, чого ще немає в Луцьку. Щоб було місце, де можна відпочити різним людям», – розповів власник закладу. 

У одній із кімнат встановили сцену, де можуть виступати музичні гурти. Тут вже виступали гурти «Брудні» та «Podol» у день відкриття 23 листопада. Власник закладу планує, що щовихідних кожного вечора тут гратиме жива музика. 

У закладі вже є музичні інструменти для музикантів.

«Наша сцена – це open place для гуртів. Якщо ти маєш свій музичний гурт, незалежно від того, граєш ти рок чи джаз, чи будь-яку музику, у нас є табличка, де ти можеш записатись на зручну тобі годину, прийти і пограти свою музику», – розповів він.

За декілька днів тут розпочнуть готувати піцу. Наразі є можливість замовити бургери, м’ясні страви. М’ясо готують за особливою технологію у спеціальному грилі Big Green Egg.

Також у одній із кімнат знаходиться площадка, де можна грати дартс. «Zavide» співпрацює із Федерацією дартсу на Волині, тож ті періодично проводять тут свої турніри. 

Офіційне відкриття бару відбудеться орієнтовно за декілька тижнів.

Бар Zavide


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині зменшились масштаби всихання соснових лісів
Наступна новина Два «партійні», два самовисуванці: назвали кандидатів на голову громади на Волині
Останні новини
Схожі новини