У Луцьку через аварію сім будинків без тепла. Повідомили, коли послугу відновлять

У Луцьку через аварію сім будинків без тепла. Повідомили, коли послугу відновлять
Фото ілюстративне

У Луцьку з 9-ї години 27 січня зупинили котельню на вулиці Ранковій, 20-в, у зв’язку з чим тимчасово припинено послугу з централізованого опалення для підключених до неї споживачів.

Упродовж дня працівники підприємства виконують роботи із заміни аварійної ділянки теплової мережі. Відновлення послуги обіцяють після виконання робіт, орієнтовно о 17-й годині, повідомляють у пресслужбі «Луцьктепла».

25 січня впродовж дня тимчасово була відсутня послуга з централізованого опалення для частини споживачів котельні на проспекті Відродження, 15.

27 січня упродовж дня для цих же споживачів, а саме житлових будинків на просп. Відродження, 7, 14, 14-а, 14-б, 16, 16-а та на вул. Січовій, 2, тимчасово припинили надання послуги з гарячого водопостачання у зв’язку із заміною аварійної ділянки мережі гарячого водопостачання. Відновлення цієї послуги обіцяють близько 15:00.

У «Луцьктеплі» просять вибачення за завдані тимчасові незручності.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Влада на Волині забула про захисників Донецького аеропорту», – волинський «кіборг» Вадим Ваврищук
Наступна новина «Для багатьох це були останні фото». Фотографії волинського «кіборга» показали у Львові
Останні новини
Схожі новини