У Луцьку через аварію житлові будинки залишились без гарячої води. Перелік

У Луцьку через аварію житлові будинки залишились без гарячої води. Перелік

У Луцьку, 13 лютого, через аварію на трубопроводі низка будинків без гарячої води. Роботи з ліквідації витоків обіцяють завершити завтра, 14 лютого.

Не встигли впродовж дня завершити роботи з ліквідації витоків на трубопроводах гарячого водопостачання за двома адресами: вул. Січова, 3 і вул. Арцеулова, 11, повідомляють у ДКП «Луцьктепло».

У зв’язку з витоком на трубопроводах постачання гарячої води на вул. Січовій, 3, ще на один день без гарячої води залишаться мешканці багатоквартирних житлових будинків на вул. Січова, 3, 3-а, 5, 7, 10 та вул. Дорошенка, 1, 1-а.

Читайте також: У Луцьку два житлових будинки залишились без тепла та води

Працівники підприємства сьогодні впродовж дня здійснювали роботи з ліквідації витоку ще за однією адресою – вул. Арцеулова, 11. У зв’язку з цим тимчасово припинено і до кінця дня не відновлено послугу з гарячого водопостачання для споживачів багатоквартирних житлових будинків на вул. Арцеулова, 5, 7, 9, 11, вул. Гулака-Артемовського, 23-а, 25-а, вул. Привокзальній, 14, 14-а, 15 і вул. Грушевського, 33.

В обох випадках виявилося неможливим відновити послугу хоча б на подавальній трубі, щоб надавати послугу на розбір.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомо, які освітні заклади Волині потрапили в програму «Велике будівництво». Інфографіка
Наступна новина Коли Зеленський був в Омані, туди прилітав секретар Ради безпеки Росії, – розслідування
Останні новини
Схожі новини