У Луцьку два житлових будинки залишились без тепла та води

У Луцьку два житлових будинки залишились без тепла та води

У Луцьку два житлових будинки за адресою вул. Метелинська 2 і 2-а тимчасово залишились без опалення та води через ремонтні роботи.

Тривають ремонтні роботи із заміни аварійних трубопроводів на тепловій мережі поблизу житлового будинку на вул. Дубнівській, 12, через які виникають проблеми з надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води для будинків на вул. Метельницького, 2 і 2-а, – повідомляють у ДКП «Луцьктепло».

Станом на 12 лютого завершено земляні роботи, що дасть можливість здійснити оперативну заміну ділянки теплової мережі, протяжністю трубопроводів 250 м від теплової камери до вводу в житловий будинок.

Паралельно з ДКП «Луцьктепло» роботи з ліквідації витоку (через який підтоплюються лотки теплової мережі) на мережі холодного водопостачання здійснює КП «Луцькводоканал».

13 лютого працівники підприємства здійснюють роботи із заміни трубопроводів гарячого водопостачання (2 з 4 труб теплової мережі). На період виконання робіт тимчасово буде відсутня послуга з постачання гарячої води за вищезгаданими адресами.

До 18 лютого, відповідно до плану, буде завершено монтажні роботи із заміни ділянки теплової мережі вцілому, після чого проведуть роботи з влаштування гідро- та тепло-ізолювання трубопроводів централізованого опалення та гарячого водопостачання, перекриють лотки теплової мережі та відновлять благоустрій.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Другий успішний досвід. Луцькі лікарі пришили школяреві два відрізані пальці
Наступна новина Освітлення, реконструкція вежі, атракції в підземеллях. Що зроблять у Старому місті цьогоріч
Останні новини
Схожі новини