У Луцьку десятки туристів скасували бронювання в готелях через «червону зону»

У Луцьку десятки туристів скасували бронювання в готелях через «червону зону»

Через те, що Луцьк від 3 серпня опинився у "червоній" епідеміологічній зоні готелі та хостели зазнали фінансових втрат. Десятки туристів скасували попередні бронювання на проживання.

Про це розповіла «Суспільному» менеджерка одного з готелів Ірина Каліщук.

Відучора, згідно з рішенням державної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій хостели та готелі у Луцьку мали б зачинитися. Через оскарження Луцькрадою рішення комісії більшість закладів відпочинку та громадського харчування продовжують працювати.

В одному з готелів Луцька сьогодні очікували на приїзд спортсменів-легкоатлетів, але змагання скасували.

"Усі бронювання, які були – скасовані, бо люди не можуть добратися. Був заброньований майже весь готель, але броні зняті", - каже менеджерка готелю Ірина Каліщук.

Нагадаємо, державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій внесла Луцьк до «червоної зони», де не можна працювати ресторанам, розважальним центрам, спортзалам, дитсадкам та громадському транспорту. Луцька міська рада сказала, що рішення не виконуватиме.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Здає кров вже 28 років. Волинянин став заслуженим донором України
Наступна новина Помер перший голова Федерації футболу Волині Ігор Безуглий
Останні новини
Схожі новини