У Луцьку готуються до приїзду Петра Порошенка. ФОТО. ОНОВЛЕНО

У Луцьку готуються до приїзду Петра Порошенка. ФОТО. ОНОВЛЕНО

У Луцьку в центрі міста готуються до проведення з’їзду лісівників України та до приїзду Президента Петра Порошенка.

На площі біля Театрального майдану розклали лісову техніку, стоять автомобілі лісової охорони. Також розмістили павільйони окремих лісництв України, де вони презентують свою продукцію – саджанці, консервацію.

Водночас видно, які заходи безпеки вживають для того, аби візит Президента  пройшов без інцидентів.

В центрі Луцька – більше сотні представників поліції, Нацгвардії і лісової охорони. Вони охороняють периметр частини площі, що перед драмтеатром. Також перекрили в’їзд на площу з боку вулиці Градний  Увіз. Заїзди з вулиці Крилова і вулиці Кривий Вал не перекриті.

Близько 9:00 почали ставити обмежувачі і уздовж Театрального майдану, «відсікаючи» частину площі. 

На пішохідному переході між готелем «Україна» і Театральним майданом поставили металеві обмежувачі. Як пояснив поліцейський, який чергував біля обмежувача, це зроблено відповідно до Статті 33 ч.2 Конституції України – це тимчасово режимний об’єкт, оскільки  приїжджає посадова особа, яка вимагає посиленої охорони. 

Цікаво, що в статті 33 Конституції України йдеться: «Кожному, хто на законних підставах перебуває на території України, гарантується свобода пересування, вільний вибір місця проживання, право вільно залишати територію України, за винятком обмежень, які встановлюються законом»

 

Біля 16-поверхівки лежить купа зірваного зі стіни банера: увечері його повісили невідомі. На банері йшлося: «Ти став президентом на крові хлопців 51 ОМБР. Щоб сховати свої злочини, твої генерали її знищили. Волинь такого не пробачає»

.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку «The Hardkiss» зіграв драйвовий концерт. ФОТОРЕПОРТАЖ
Наступна новина «ГаРмИдЕр» кличе на «Монодії в червоному» та виставку плакатів, присвячену виставі
Останні новини
Схожі новини