«Дорогенька, читай правила ПДР». Відому лялькарку з Луцька затримали нові інспектори з паркування

«Дорогенька, читай правила ПДР». Відому лялькарку з Луцька затримали нові інспектори з паркування

Інспектори з паркування, які почали працювати в Луцьку сьогодні, 17 квітня, в перший день чергування оштрафували відому луцьку лялькарку Іванку Морем

Про це дівчина написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Скоро на ICTV, 12 канал, Аверс і ще як мінімум 4 каналах показуватимуть Іванку. Не ляльками єдиними
Бо! Сьогодні після того як я вийшла з авто підбігло близько 7 людей з мікрофонами та камерами. Сказали що порушено п 15.9, ч г). (Стоянка менш ніж за 10 м від пішохідного переходу. Сталося це на вул. Богдана Хмельницького , біля Шарлотки. ). А потім з веселими вигуками «А ось і перша порушницяяяя», знімали як самого лихого злодія, з ніг до голови і авто зі всіх сторін», – написала Іванка Морем.

«Добре що розпочалася така інспекція. Бо на тому місці завжди стояли авто, це відрізок ДО знаку «Стоянку заборонено». Щодня стаю свідком маси автопорушень. Може їх поменшає? Але є але. 
Ставити авто там я не буду звісно. Штраф оплатила відразу в банку. А з квитанцією про оплату я ходила 20 хвилин від Міської ради до Департаменту муніципальної варти, мене двічі футболили туди назад поки врешті не прийняли квитанцію!», – йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку «полювали» на горе-паркувальників. ФОТО

«При видачі штрафу інспектор не надав протокол на підпис , а демонстративно на камеру встромив квитанцію в двірник машини. В папірці який надано взагалі пише «здійснила зупинку НА пішохідному переході». Пані, яка не представилася , і мені сказала : «Дорогенька, читай правила ПДР», потім гарно сіла в свій джип припаркований на тротуарі», – написала дівчина.

«Чому ж так? Навіщо робити показуху, знімати це все і не починати з себе? Не приємно ! Не приємно отримувати зауваження в єхидному тоні перед об’єктивами камер», – зазначила Морем.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 7 кіл пекла і рожева хустка, або Як знайти вогнегасник у луцьких храмах. РЕПОРТАЖ
Наступна новина На Волині на місці вирубаної ділянки посадили молодий ліс
Останні новини
Схожі новини