У Луцьку ліжкомісця для хворих на COVID-19 можуть розгорнути у лікарні МВС та двох спорткомплексах

У Луцьку ліжкомісця для хворих на COVID-19 можуть розгорнути у лікарні МВС та двох спорткомплексах
Фото ілюстративне

У Луцьку додаткові ліжкомісця для лікування хворих на коронавірус, якщо буде потреба, можуть розгорнути у лікарні МВС та двох спорткомплексах університетів.

Про це повідомила виконувачка обов’язків начальника управління здоров’я Волинської ОДА Людмила Тимощук в ефірі програми «На часі спецтема» телеканалу «Аверс», пише ІА Волинські Новини.

Людмила Тимощук зазначила, що в управлінні розглядають можливість лікування ковідних хворих у лікарні МВС в Луцьку, якщо буде така потреба, та розгортання ліжко-місць у двох спорткомплексах волинських університетів, але поки що як резерв.

«Звісно, нікому не хочеться, щоб захворювання ширилося такими темпами, як це відбувається зараз. Спорткомплекси – це один із крайніх варіантів, тому що там треба буде провести дуже багато додаткових робіт, щоб надавати справді ефективну медичну допомогу», – додав начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Володимир Лотвін.

Нагадаємо, у Луцькому клінічному пологовому будинку відкривають госпіталь для лікування хворих на коронавірус. 15 жовтня 24 депутати проголосували за це.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні можуть скасувати сезонне переведення годинника. За яких умов?
Наступна новина Явка на місцевих виборах може становити до 40%, – прогноз
Останні новини
Схожі новини