Водоканал модернізуватиме очисні споруди, щоб усунути неприємні запахи

Водоканал модернізуватиме очисні споруди, щоб усунути неприємні запахи
Фото: Луцька міська рада

У Луцьку КП «Луцькводоканал» планує модернізувати три каналізаційно-насосні станції.

«Це дозволить здійснювати знезараження стоків та частково усувати шкідливі викиди в повітря», – повідомила прес-служба Луцької міської ради.

Під час останнього засідання сесії Луцької міськради із бюджету міста виділили 200 тисяч гривень на розробку проекту. Після цього до Луцька приїхали представники проектної групи зі Львова для розробки плану дій і огляду об’єктів, на яких заплановані зміни.

«Плануємо розробку проектів для проведення робіт на трьох каналізаційно-насосних станціях Луцька – другій, четвертій і п’ятій. Передбачається проведення ряду заходів, що забезпечать знезараження і попередє очищення стічних вод з метою поліпшення їх якості і попередження викидів неприємних запахів у зонах дії КНС», – повідомив головний інженер КП «Луцькводоканал» Сергій Строк.

«Модернізація дренажно-насосної станції на очисних спорудах покращуватиме якість стічних вод, усуватиме шкідливі речовини, які накопичуються в небезпечних концентраціях. Знешкодження і знезараження шкідливих речовин, які скидаються до очисних споруд, знищуватиме небезпечні бактерії та покращить ситуацію на КНС та на очисних спорудах міста Луцька», – йдеться у дописі.

Читати також: «Луцькводоканал» створив фонд для вирішення екологічних проблем


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зранку помітили веселку. ФОТО
Наступна новина Прооперували волинського атовця із черепно-мозковою травмою. ФОТО
Останні новини
Схожі новини