У Луцьку на ЛПЗ хочуть побудувати ще один ринок: мешканці проти. ВІДЕО

У Луцьку на ЛПЗ хочуть побудувати ще один ринок: мешканці проти. ВІДЕО
Під вікнами будинку на б-рі Дружби народів, 2, можуть з'явитися торгові ряди (скірншот із відео)

У Луцьку біля будинку на бульварі Дружби народів, 2, хочуть облаштувати сільськогосподарський ринок, однак місцеві мешканці виступили проти торгових рядів поруч із їхньою домівкою.

Про це ідеться у сюжеті 12 каналу.

Люди кажуть, що МАФи хоче встановити власник колишнього більярдного клубу, приміщення якого поруч, Олександр Борисков. Він і є власником цієї території. Хоча люди розповідають, що раніше вона була прибудинковою. Потім її передали у розпорядження підприємцю.

Голова ОСББ Валентина Левицька стверджує: про те, що під вікнами хочуть звести ще один ринок, їй розповіли продавці молока, що торгують поруч.

«Ми зверталися у міську раду, писали звернення. І на сесії, і на земельній комісії депутати прийняли рішення одноголосно не поміняти їхнє призначення по землі. Мешканці категорично проти, тому що тут не так далеко до нашого будинку. Ми й так боремося з тим сміттям, постійно його звозять нам з усіх сіл. І ще тут нам сільськогосподарський ринок», – каже Валентина Левицька.

Люди переконані, що таке сусідство не принесе їм користі. При тому, що через дорогу вже працює один ринок, і там є вільні місця для торгівлі.

Депутати Луцької міської ради, які приїхали на зустріч до мешканців, оглянули територію. Вони запропонували провести людям загальні збори, а питання розглянути на засіданні земельної комісії.

Предметно поспілкуватися із власником території Олександром Борисковим журналістам не вийшло, оскільки він повідомив, що перебуває за кордоном і йому незручно розмовляти.

 
Лучани не хочуть ринку під вікнами

Лучани не хочуть ринку під вікнами https://youtu.be/ugwRAsW9kUg Замість вільної зони - сільськогосподарський ринок. Мешканці будинку на вулиці Дружби народів, 2 у Луцьку проти облаштування торгових рядів поруч з їхньою домівкою.

Posted by 12 Канал on Thursday, 14 March 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У передмісті Луцька продається простора 4-кімнатна квартира
Наступна новина Чи будуть у волинських школярів весняні канікули. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини