У Луцьку дозволили відкрити непродовольчі ринки

У Луцьку дозволили відкрити непродовольчі ринки
Фото ілюстративне

 

У Луцьку дозволили працювати непродовольчим (речовим) ринкам.

Таке рішення прийняли у п’ятницю, 15 травня, під час позачергового дистанційного засідання сесії Луцької міської ради, повідомляє ІА ВолиньPost

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк зауважив, що рішення міської ради приймають через зміни до постанови Кабміну, якими уряд дозволив роботу непродовольчих ринків. Відповідно – такі рішення мають бути прийняті і на місцях.

Cекретар Луцькради Григорій Пустовіт зауважив, що фактично своїм рішенням мерія дозволяє підприємцям готуватися до відкриття. Відкритися ж можна тоді, коли зміни до постанови Кабміну будуть офіційно оприлюднені.

«Ми ідемо на випередження, хоч зміни до постанови ще і не опубліковані. Але я обіцяв підприємцям, що як тільки будуть підстави, ми зберемося і приймемо рішення», – сказав Пустовіт.

Нагадаємо, учора, 14 травня, Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні ухвалив зміни до постанови № 211 від 11 березня 2020 року, які дозволяють відновити роботу непродовольчих ринків.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перша країна Європи офіційно заявила про завершення епідемії коронавірусу
Наступна новина Луцькі депутати просять в уряду відкрити дитсадки
Останні новини
Схожі новини