Чи будуть у волинських школярів весняні канікули. ВІДЕО

Чи будуть у волинських школярів весняні канікули. ВІДЕО
Фото ілюстративне

Коли розпочнуться весняні канікули у школах Волині і чи будуть вони взагалі, має вирішити дирекція школи на власний розсуд.

Про це розповіла начальниця управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна, інформує Суспільне Волині.

За її словами, більшість волинських шкіл планують провести канікули у традиційні терміни – останній тиждень березня. Якщо у цьому навчальному році через тривалий карантин чи економію енергоносіїв, навчальний заклад перевищив 30-денний термін канікул, вихованці таких шкіл можуть залишитись без весняних канікул. Або ж їм продовжать навчання у травні, каже Людмила Плахотна.

«Терміни весняних канікул не встановлені сьогодні ні в часі, ні у тривалості. Тому що є втсановлений законодавством термін 30 днів канікул протягом навчального року, крім літніх канікул.

Сьогодні Законом «Про освіту» передбачена автономія і в освітньому, і в кадровому, і в усіх інших нарямках. Тому дирекція сьогодні вирішує, коли зручніше і краще проводити канікули і якою тривалістю», – зазначила Людмила Плахотна.

 
Коли розпочнуться весняні канікули у школах і чи будуть вони взагалі – вирішує дирекція школи на власний розсуд.

Коли розпочнуться весняні канікули у школах і чи будуть вони взагалі – вирішує дирекція школи на власний розсуд. Про це розповіла начальниця управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна. За її словами, більшість волинських шкіл планують провести канікули у традиційні терміни – останній тиждень березня. Якщо у цьому навчальному році через тривалий карантин чи економію енергоносіїв, навчальний заклад перевищив 30-денний термін канікул, школярі таких шкіл можуть залишитись без весняних канікул. Або ж їм продовжать навчання у травні, каже Людмила Плахотна.

Posted by UA: Волинь on Thursday, 14 March 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на ЛПЗ хочуть побудувати ще один ринок: мешканці проти. ВІДЕО
Наступна новина «Кожен день молюся і дякую Богу за Марину», – Порошенко розповів на Волині про свою дружину
Останні новини
Схожі новини