У Луцьку на сімейному фестивалі «Тато Fest» зібрали 325 тисяч гривень

У Луцьку на сімейному фестивалі «Тато Fest» зібрали 325 тисяч гривень

В обласному центрі Волині під час фестивалю для всієї сім'ї "Тато Fest" зібрали 325 тисяч 688 гривень на реабілітацію дітей загиблих під час війни військовослужбовців.

Про це Суспільному розповів співорганізатор заходу Роман Кравчук.

Під час заходу в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки для лучан і гостей міста організували різні локації: частування, майстеркласи, музичні і творчі виступи. Упродовж дня тривали виставки-продажі місцевих майстрів, концертна і спортивна програми та конкурси.

Окрім того, для дітей влаштували майданчики зі спеціалізованою технікою: можна було сісти в пожежний автомобіль, а рятувальники показували спецобладнання та спорядження.

У музичній програмі патріотичні пісні виконувала хорова капела "Посвіт". У рамках благодійного проекту "Разом переможемо" колектив виступав вдруге, збираючи гроші для Збройних сил України, – додала його керівниця Алла Райтер.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому центрі допомоги переселенцям вагітні жінки можуть отримати одяг
Наступна новина Черновецькому повідомили про підозру через заклики «визнати» ОРДЛО
Останні новини
Схожі новини