У Луцьку на проблемній зоні біля колій зведуть огорожу

У Луцьку на проблемній зоні біля колій зведуть огорожу
джерело фото: www.volyn24.com

На вулиці Ківерцівській тривають роботи із облаштування огорожі. Вона повинна стати бар’єром для людей, які перетинають колії у неналежному місці.

Про це стало відомо 26 вересня під час засідання 47-ї сесії міської ради.

Заступник міського голови Григорій Недопад розповів, що у підрядника виникли труднощі з виконанням зобов’язань, проте роботи планують завершити у жовтні цього року. Огорожу зводять для того, щоб убезпечити людей від потрапляння під потяг. На цьому місці раніше траплялись смертельні аварії.

В цілому на огорожу піде 270 тисяч гривень. Раніше на це додатково спрямували 64 тисячі гривень із коштів, передбачених на будівництво пристаней на річці Стир. Під час сесії ці кошти повернули назад.

Нагадаємо, раніше на Стиру встановили дві понтонні пристані – одну на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, іншу біля будинку скульптора Голованя. Звідти стартуватимуть екскурсії на катерах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лимон, часник та оцет: ТОП-6 міфів про те, як не завагітніти
Наступна новина На місці аварійного майданчика у Луцьку збудують новий
Останні новини
Схожі новини