У Луцьку назвали переможців фестивалю «Оберіг». ФОТО

У Луцьку назвали переможців фестивалю «Оберіг». ФОТО
https://www.volyn24.com

У Палаці культури Луцька в суботу, 3 листопада, з чутливими композиціями про кохання, війну та історію відбувся гала-концерт Всеукраїнського фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Оберіг-2018». 

Про це пише Волинь24.

Нагадаємо, дійство стартувало 1 листопада.

Переможців творчих змагань обрали на триденному конкурсі у номінаціях «авторська пісня» та «співана поезія» у місті Луцьку. Впродовж конкурсних днів відбувалися виїзні концерти у Володимирі-Волинському та Ковелі.

Відкривав гала-концерт української пісні гурт «Кулі», відомий проникливими композиціями про війну та добу Революції гідності. Дует Максима Перев’язка та Зиновія Медюха присвятив пісню «Слава Україні» усім, хто боронить рідну землю.

Три призові місця розділили десять лауреатів із Волинської, Львівської, Хмельницької, Тернопільської, Черкаської та Івано-Франківської областей. Серед них – луцький гурт «Пророк», який посів 3-тє місце, та луцький волонтер Микола Більшевич, який був відзначений 2-м місцем. 

Гран-прі виборов гурт «Міміка» із міста Слов’янськ Донецької області. Колектив не вперше бере участь у цьому конкурсі. Ще перед фестивалем соліст гурту Олександр Скотнік зізнавався, що на перемогу не розраховує, а просто приїхав у гості.

Доєдналися до милозвучного українського слова запрошені гості: заслужені артистки України сестри Галя і Леся Тельнюк, фронтмент гурту «Нумер 482» Віталій Кириченко, заслужений артист України, лірник Тарас Силенко, композитор Віктор Погуляй та інші.

Зібрані кошти підуть на потреби 14-ї окремої механізованої бригади, що дислокується у Володимирі-Волинському і зараз перебуває в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Купуй дешевше: на житло в готових будинках ЖК «Супернова» – акція
Наступна новина Померла громадська активістка Катерина Гандзюк, яку влітку облили кислотою
Останні новини
Схожі новини