У Луцьку назвали переможців фестивалю «Оберіг-2019»

У Луцьку назвали переможців фестивалю «Оберіг-2019»
Учасники галаконцерту «Оберіг-2019»

З-поміж понад 60 учасників Всеукраїнського фестивалю співаної поезії та авторської пісні «Оберіг-2019» професійне журі, визначило десятку кращих.

Імена переможців і дипломантів фестивалю озвучили під час заключного галаконцерту переможців та гостей фестивалю, що відбувався 9 листопада у Палаці культури міста Луцька, повідомляє ВолиньUА.

Володаркою гранпрі фестивалю стала Юлія Качула із АР Крим (Сімферополь).

Дипломи за ІІ місце отримали Леонід Петрунь (Луцьк), Ольга Кондратенко (Рівне) та Сергій Бойко (Дніпро).

Дипломами за ІІІ місце нагородили Марію Гев (Дрогобич, Львівщина), Єлизавету Жарикову (Київ), Анастасію Жданкіну (Кременець, Тернопільщина).

Диплом глядацьких симпатій отримав гурт «Галілео» (Київ).

Окрім переможців, своє пісенне мистецтво під час заключного галаконцерту присутнім дарували гості фестивалю: дует «Кулі» (Стрий, Львівщина), Валерій Маренич (Луцьк), Володимир Смотритель (Хмельницький), гурт «Очеретяний кіт» (Вінниця), Віктор Погуляй (Прилуки), Микола Більшевич (Ковель), Едуард Драч (Кривий Ріг), Богдан Дощ (Івано-Франківськ), Сергій Лазо (Житомир), Тарас Силенко (Київ), гурт «Мері» та Віктор Винник (м.Трускавець), Юрій Поліщук (Луцьк).

Журі фестивалю очолювали брати-письменники Віталій та Дмитро Капранови.

Нагадаємо, у Луцьку упродовж трьох днів – 7-9 листопада – відбувався Всеукраїнський фестиваль авторської пісні та співаної поезії «Оберіг». Його організатори та виконавці – Волинська обласна рада, Луцька міська рада, Волинський обласний науково-методичний центр культури, за підтримки управлінь культури Волинської ОДА та Луцької міської ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми робимо все для пом’якшення процесу масового вивільнення працівників», – Роман Романюк
Наступна новина Створили робочу групу, яка розбиратиметься, чому міліє Світязь
Останні новини
Схожі новини