У Луцьку нелюд закрив кота в контейнері і кинув на холод вмирати. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку нелюд закрив кота в контейнері і кинув на холод вмирати. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку невідомий спеціально замурував сусідського кота в контейнер від газонокосарки і викинув його на мороз, щоб тварина помирала у страшних муках.

Про це у себе на сторінці в Facebook повідомила господиня кота Юлія Крісман.

«Як ж сильно має дістати сусідська кицька,щоб закинути її в контейнер з газонокосилки та прибити на нього цвяхами решітку? Що має зробити кіт, аби залишити його в такому стані на вулиці при температурі в ночі до -15? Кіт зник з прибудинкової території у вівторок,16 січня. Ця нещасна тваринка дозволила собі вийти за межі подвір‘я, можливо навіть зайшла на територію сусідів, але хіба так можна?

Знайшли кота вчора,пізно ввечері, в середу, 24 січня, в цьому контейнері, на прибудинковій території «чудової людини» - сусіда, в снігу. На мій голос кіт почав дико м’явкати, битися всередні цієї конструкції. Розширені зіниці, відсутність координації рухів, жахливий стан, про гігієну мовчу, кіт ходив «під себе», обмороження лапок, хвоста, понижена температура тощо. Вперше в житті бачу тваринку, яка боїться залишатися в кімнаті сама і одразу ж при цьому починає «кричати». 

Хіба має право людина самостверджуватися за рахунок беззахисної тварини, кидаючи її на вірну смерть?» – написала жінка.

 

 

Posted by Julia Krisman on Wednesday, 24 January 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Києві аварія: Daewoo розбитий практично вщент. ФОТО
Наступна новина В Києві дівчина «врізалася» в тролейбус. ФОТО
Останні новини
Схожі новини