Щастя мати змогу помити руки в річці Ірпінь: луцький художник зобразив графіті на Київщині. ФОТО

Щастя мати змогу помити руки в річці Ірпінь: луцький художник зобразив графіті на Київщині. ФОТО

Відомі українські вуличні художники Андрій Присажнюк (AndCat) та Станіслав Видиборець (Слікез) створили спільне графіті в Ірпіні на Київщині.

Про це розповів луцький артмитець (більше відомий за псевдонімом And) Андрій Присяжнюк на своїй сторінці у фейсбуці. 

«Дуже приємно було зустрітися зі своїм давнім другом і разом зробити роботу. В нинішній час дуже важливо триматися і підтримувати один одного. Конект, як ніколи, стає важливою складовою графіті спільноти в реаліях сьогодення. Цінуйте зустрічі з хорошими і близькими людьми. А безпеку цих зустрічей в мирних містах і селах вам забеспечать сили ППО. І не забувайте – Роботу ППО може знімати тільки робітник (ППО/Only an air defense worker can film air defense work)», – прокоментував спільну роботу Слікез. 

«Не люблю малювати графіті в рукавичках. Після того, як ми зробили ці шматки, я спустився до річки, щоб добряче відчистити руки піском-скрабом та вимити їх. Скажу вам чесно – запах був ще той. Але буквально за декілька хвилин прийшло усвідомлення того, що я міг би і не мати такої нагоди та щастя – полоскати руки в річці Ірпінь. Візуально за рік в місті багато що змінилося, хоч і лишилося безліч рубців», – зазначив ЕндКіт. 

Читайте також: Луцький художник розписав шолом легендарного пілота Вадима Ворошилова. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історичний день: Блаженніший Митрополит Епіфаній відвідав Нововолинськ. ФОТО
Наступна новина Через «Устилуг» чоловік і жінка хотіли незаконно перевезти у валізах два мільйони гривень. ФОТО
Останні новини
Схожі новини