У Луцьку Олександр Педан розповів, як зробити цікавими уроки фізкультури

У Луцьку Олександр Педан розповів, як зробити цікавими уроки фізкультури
Олександр Педан у студії «Луцького радіо»

У Луцьку Олександр Педан приїхав із презентацією проекту «Juniorz», який покликаний популяризувати та розвивати спорт для підлітків.

Ведучий відвідав вже 13 міст України, де проводить зустрічі з вчителями фізкультури і розповідає про те, як популяризувати спорт серед дітей, розповів Олександр Педан у ефірі «Луцького радіо». 

«Треба, аби діти займались тим, що їм подобається, а не щоб відлинювали з уроків фізичної культури. Ми боремось із тим, що це нецікаво. Я довго думав, як можна зробити так, щоб люди любили спорт. Я зрозумів – не можна. Треба просто знайти той вид спорту, який дітям сподобається, тоді вони самі з задоволенням ним займатись», – пояснив ведучий. 

За його словами, на сьогодні запланована зустріч із сотнею вчителів з усієї Волині. Вчителям будуть розповідати про альтернативні види спорту, які можна запроваджувати на уроках фізкультури.

Йдеться про чирлідинг, флорбол (різновид хокею з пластиковим м’ячем), фрізбі (гра з літаючим диском), петанк (вид спорту, де потрібно закидати м’ячики). Загалом Олександр популяризує 6 альтернативних видів спорту. Втім, одним розмовами його робота не обмежується.

«Ми спілкуємось із мерією. Змушуємо вчителів після майстер-класу визначитися із тим, що вони будуть викладати. Вони ці дані подають нам у департамент освіти. Ми їх збиваємо. І місто зобов’язується закупити те спортивне спорядження, яке запросила школа. Воно не таке дороге: повний комплекс для школи на всі 6 видів спорту може коштувати 10 тисяч гривень», – пояснив ведучий. 

Прослухати повний ефір з Олександром Педаном можна за посиланням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку під колесами потяга загинув 24-річний чоловік
Наступна новина У Луцьку авто наїхало на пенсіонерку
Останні новини
Схожі новини