У Луцьку патрульні зупинили трьох п'яних водіїв

У Луцьку патрульні зупинили трьох п'яних водіїв
Фото патрульної поліції у Волинській області

У Луцьку цієї ночі патрульні виявили трьох нетверезих водіїв. Всіх їх зупинили за порушення правил дорожнього руху та помітили у них ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Волинської області.

Так, під час патрулювання вулицею Рівненською, поліцейські помітили автомобіль «Ford Focus», який рухався із порушенням ПДР. Під час спілкування з 33-річним водієм, правоохоронці помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік пройшов огляд на місці події. Результат - 1,46 проміле, що в 7 разів перевищує допустиму норму.

Також на вулиці Володимирській патрульні помітили автомобіль «SsangYong», який порушив ПДР. Під час спілкування з 26-річним водієм, офіцери також помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов огляд у медичному закладі. Результат - позитивний.

Згодом патрульні також зупинили за порушення ПДР автомобіль «Renault Laguna». Тут 40-річний водій кермував незареєстрованою автівкою та не мав полісу ОСЦПВ.  Окрім цього, поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Однак пройти перевірку чоловік відмовився.

На всіх водіїв патрульні склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Нагадаємо, у селі Поступель, що на Ратнівщині, п’яний водій намагався дати хабар поліцейським. За непритягнення його до відповідальності, він запропонував правоохоронцям одну тисячу гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні не працюють урядові сайти. Ймовірно, знову кібератака
Наступна новина В Україні кібератаки зазнали урядові сайти: деталі
Останні новини
Схожі новини