У Луцьку перейменували вулиці Пушкіна та Грибоєдова

У Луцьку перейменували вулиці Пушкіна та Грибоєдова

У Луцьку перейменували вулиці та назвали сквер

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 28 червня, під час пленарного засідання 47-ї сесії депутати Луцької міської ради.

Зокрема, будуть перейменовані такі вулиці: вулицю Грибоєдова перейменують на вулицю Звитяжна, вулицю Ізмайлова - на вулицю Барвінського Василя, вулицю Пушкіна - на вулицю Святовасилівська, вулицю Рилєєва - на вулицю Байдукова Олександра, вулицю Струтинської - на вулицю Волошкова, вулицю Хакімова - на вулицю Дольна. 

Нові назви вулиць у Луцьку будуть запроваджені з 1 серпня цього року.

З 1 жовтня вулиця Лєскова у місті Луцьку називатиметься вулицею Садибна, а частину вулиці Станіславського перейменують на вулицю Ярослава Мудрого. Крім того, частину вулиці Станіславського (яка залишилась після перейменування), об'єднають з вулицею Гостинна.

Депутати також затвердили назву нового скверу — сквер Кумановського Миколи, який розташований на перетині вулиць Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської, біля галереї мистецтв.

У Заборольському старостинському окрузі Луцької міської територіальної громади обранці громади присвоїли назви проєктованим вулицям у селі Охотин. Отож, нові вулиці називатимуться: Вишнева, Волошкова, Миру, Сонячна, Польова, Світла та Незалежності.

У визначені терміни працівники департаменту житлово-комунального господарства мають забезпечити виготовлення та розміщення відповідних інформаційних стендів, вказівників із новими назвами вулиць на будівлях міста та вказівників із назвою скверу.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра Луцьк прощатиметься з полеглим Героєм Олегом Даньком
Наступна новина Один – заміняє п’ять наземних контейнерів: у Луцьку хочуть будувати підземні смітники
Останні новини
Схожі новини