У Луцьку переселенці можуть отримати теплий одяг

У Луцьку переселенці можуть отримати теплий одяг

У центрі взаємопідтримки, що працює у Луцькому відділі реєстрації актів цивільного стану, переселенці можуть отримати теплий одяг на зиму.

Про це розповіла Суспільному керівниця міського управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

З її слів, наприкінці минулого тижня дитяча місія України передала до Луцька понад 16 тонн гуманітарної допомоги від благодійників. Це теплий одяг та взуття для дітей, жінок і чоловіків.

У центрі взаємопідтримки є теплі речі для жінок, чоловіків та дітей

Гуманітарну допомогу розмістили на третьому поверсі Луцького відділу реєстрації актів цивільного стану. У коробках – вживані речі у відмінному стані, які пройшли термічну обробку.

«Отриману допомогу – відкриваємо коробки й сортуємо. Зимове надаємо громадянам, спускаємо в центр надання допомоги, а літнє відкладаємо для наступного сезону», – розповідає начальниця відділу соціальної роботи Луцької міської ради Людмила Носкова.

24-річна Юлія Тіназова – з міста Токмак Запорізької області. З чоловіком та двома дітьми: шестирічним сином і дворічною донькою – до Луцька приїхали у квітні. Каже, що у доньки тяжка хвороба, а син після перебування у підвалах та вибухів почав заїкатися, нині лікуються. Центр взаємопідтримки для внутрішньо переміщених осіб у Луцьку, говорить, відвідує за потреби. Нині прийшла за ковдрами і зимовими куртками для дітей.

Переселенка з Токмака Юлія Тіназова

Отримати теплі речі та взуття в центрі взаємопідтримки для внутрішньо переміщених осіб можуть не лише переселенці, а й луцькі родини, які опинилися у складних життєвих обставинах, каже Ліна Галан.

За вісім місяців повномасштабної війни тут видали потребуючим 180 тонн продуктів та понад 100 тонн одягу та взуття.

Читайте також: Перевіз своє обладнання: в Рожищенській лікарні працює досвідчений лікар-уролог з Харкова


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі сьогодні не буде води
Наступна новина Чорнобривці Рижука встановили світовий рекорд
Останні новини
Схожі новини