Чорнобривці Рижука встановили світовий рекорд

Чорнобривці Рижука встановили світовий рекорд

Волинянин Василь Рижук встановив світовий рекорд у номінації «Українська квітуча вишиванка з найбільшою кількістю чорнобривців та декоративних соняшників висаджених художником-скульптором вздовж доріг України за авторським проектом». Диплом рекордсменові вручила депутатка обласної ради Юлія Вусенко.

Про це вона пише на своїй сторінці у фейсбуці.

Василь Рижук знаний не лише на Волині, але загалом в Україні квітникар, скульптор, митець, заслужений діяч мистецтв України. Упродовж багатьох років він висаджує уздовж українських доріг, біля пам’ятників, у дворах чорнобривці та соняшники. 

Сьогодні, 9 листопада, Юлія Вусенко вручила диплом Василю Рижуку від «Книги світових рекордів» та її директорки Анни Крисюк.

«Автор проєкту квітучий прапор України, популяризує наші символи: чорнобривці, соняхи, які у багатьох асоціюються з Україною. Нехай ці квіти символізують нашу перемогу», – сказала Юлія Вусенко, вручаючи диплом.

На що Василь Рижук впевнено зауважив: «Це будуть квіти миру у всьому світі».

Читайте також: На Волині діти створили патріотичне панно


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку переселенці можуть отримати теплий одяг
Наступна новина На Волині затримали крадіїв
Останні новини
Схожі новини