У Луцьку перевірять іржаві і «страшні» магазини на зупинках. Найгірші закриють

У Луцьку перевірять іржаві і «страшні» магазини на зупинках. Найгірші закриють

Радник міського голови Ігор Поліщук заявив, що 90% магазинів на луцьких зупинках перебувають в поганому стані. Міська рада планує влаштувати їхню перевірку.

Про це стало відомо у середу, 28 серпня, під час сесії Луцької міської ради.

Ігор Поліщук сказав, що у Луцьку – 72 магазини на зупинках і 90% з них – в поганому стані. «Вони іржаві, від них відвалюються шматки металу. І вони на магістральних проспектах – Відродження, Соборності, навіть на Волі є. Соромно перед туристами», - зауважив посадовець.

З його слів, міська рада влаштує рейд такими магазинами. Перевірятимуть «естетичний вигляд».

«Не може бути такого, що люди працюють роками і не мають 20 тисяч гривень, щоб обшити цей магазин достойним матеріалом. Якщо людина не може привести цей магазин в нормальний стан, їй займатись цим бізнесом непотрібно», - наголосив Ігор Поліщук.

«Ми не будемо продовжувати договір оренди, режими роботи таким підприємцям. Якщо це не подіє, діятимемо іншими методами. Або вони будуть приведені в належний стан, або вони не працюватимуть», - додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Фарбували два алкоголіки, які постійно падали в канал», – Поліщук про ремонт кафе «Бригантина»
Наступна новина У центрі Луцька в старому кінотеатрі хочуть відкрити «прозорий офіс»
Останні новини
Схожі новини