«Фарбували два алкоголіки, які постійно падали в канал», – Поліщук про ремонт кафе «Бригантина»

«Фарбували два алкоголіки, які постійно падали в канал», – Поліщук про ремонт кафе «Бригантина»
Кафе «Бригантина» у Луцьку

Луцькі депутати вкотре не дали в оренду доньці підприємця Дмитра Москвича Ользі землю під зупинкою на Старому ринку. Радник міського голови Ігор Поліщук заявив, що цей підприємець ненадійний, бо його ж кафе «Бригантина» «фарбували двоє алкоголіків, які постійно падали в канал».

Про це стало відомо у середу, 28 серпня, під час сесії Луцької міської ради.

Зауважимо, питання з орендою зупинки на Старому ринку розглядають у мерії роками. Донька Дмитра Москвича Ольга раз за разом звертається з проханням передати їй землю в оренду, а депутати відмовляють, бо підприємець неодноразово порушував обіцянку привести зупинку до ладу.

«Вона в жахливому стані. Потрібно вже якось вирішити це питання. Можливо, сідати з Москвичем за стіл переговорів», - зауважив депутат Павло Данильчук.

«В 2017 році ми вели переговори з Москвичем щодо приведення до належного вигляду його кафе «Бригантина». В результаті фарбували її два алкоголіки, які постійно падали в канал і ледь не втопились. Фарбували вони до 2018 року. Про що можна домовлятись з цією людиною?» - сказав натомість радник міського голови Ігор Поліщук.

Секретар Луцькради Григорій Пустовіт додав, що проблема полягає ще й в тому, що будівля зупинки належить Дмитру Москвичу і продавати він її не хоче.

«Виходить безвихідна ситуація – міська рада не хоче надавати землю в оренду, а він не хоче продавати будівлю. Це замкнуте коло», – сказав посадовець. Врешті депутати вкотре не погодились передати землю під зупинкою в оренду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі депутати не дозволили будувати офісний центр у Старому місті


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі депутати не дозволили будувати офісний центр у Старому місті
Наступна новина У Луцьку перевірять іржаві і «страшні» магазини на зупинках. Найгірші закриють
Останні новини
Схожі новини