У центрі Луцька в старому кінотеатрі хочуть відкрити «прозорий офіс»

У центрі Луцька в старому кінотеатрі хочуть відкрити «прозорий офіс»
Колишній кінотеатр «Батьківщина»

У Луцьку на вулиці П’ятницька гірка в приміщенні колишнього кінотеатру «Батьківщина» хочуть відкрити центр соціальних послуг «Прозорий офіс».

Про це стало відомо у середу, 28 серпня, під час сесії Луцької міської ради.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук пояснив, що реконструювати планують всю будівлю, а майбутня установа займатиме близько 200 квадратних метрів. Вартість робіт поки невідома.

«Є можливість виділити гроші з державного бюджету. Приміщення занепадає. Якщо не почати рятувати зараз, наслідки будуть катастрофічними», – сказав секретар міської ради Григорій Пустовіт.

Опозиційні депутати виступили проти відкриття центру соціальних послуг «за два метри» від ЦНАПу.

«Недоцільно створювати установу, функції якої частково дублюватимуть функції ЦНАПу. Краще зробити реконструкцію РАЦСу і там відкрити філію ЦНАПу. Я не погоджуюсь, щоб в пам’ятці архітектури знаходився прозорий офіс. Давайте шукати інвесторів, які створюватимуть об’єкти, яких не вистачає центру міста», - заявив депутат Павло Данильчук.

У відповідь Григорій Пустовіт запевнив, що від ідеї відкрити ще один ЦНАП у приміщенні РАЦСу міська рада не відмовляється, а «прозорий офіс», мовляв, єдиний шанс отримати гроші на реконструкцію кінотеатру «Батьківщина» з державного бюджету. Врешті 26 депутатів проголосували за це.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку перевірять іржаві і «страшні» магазини на зупинках. Найгірші закриють
Наступна новина Головна «тимошенківка» Луцька стала заступницею міського голови
Останні новини
Схожі новини