У Луцьку підприємець хоче розмістити тимчасові споруди у Центральному парку

У Луцьку підприємець хоче розмістити тимчасові споруди у Центральному парку
джерело фото: Район Луцьк

Луцький підприємець просить дозволити розмістити тимчасові споруди на території Центрального парку.

Про це стало відомо під час комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури, благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 23 липня.

Заступник начальника управління розвитку підприємництва Тетяна Черемис зазначила, що цей проект рішення може бути зупинено у зв’язку із незгодою міського голови з рішенням виконавчого комітету.

Вона додала, що вето полягає у порушенні процедури голосування.

Тетяна Черемис повідомила, що у підприємця є заява та відповідний перелік документів, аби йому дозволили розміщення групи стаціонарних тимчасових споруд з літнім торговельним майданчиком на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. 

За її словами, між підприємцем Шереметою та іншим підприємцем були підписані договірні домовленості щодо розміщення тимчасових споруд.

«Є створена тимчасова група, яка також формує думку, рекомендує приймати ті чи інші рішення. Тому є пропозиція винести це питання на сесію міською ради, а там визначатися підтримувати його чи ні», - сказав депутат Андрій Козюра.

Члени комісії підтримали цю пропозицію.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, яким авто надають перевагу волиняни
Наступна новина 30 учасникам АТО посмертно присвоять звання «Почесного громадянина міста Луцька»
Останні новини
Схожі новини