У Луцьку покажуть унікальне шоу «Спляча красуня»

У Луцьку покажуть унікальне шоу «Спляча красуня»

У Луцьку покажуть унікальне шоу «Спляча Красуня» від творців вистави «Холодне Серце».

Захід розпочнеться 29 березня  о 18:00 у  Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

«Продюсерський центр «Made in Odessa» представляє музичну захоплюючу феєрію, з елементами шоу для всієї родини - «Спляча Красуня».    Відвідавши наше шоу, Ви потрапите в середньовічну казку, в холі театру Вас чекатимуть історичні персонажі, справжній середньовічний ярмарок та лицарські бої, де події розгорнуться задовго до початку вистави», – повідомляють організатори.

«Ми розкриємо Вам таємницю, що ж відбулося насправді у відомій казці? Розповімо історію феї Малефісенти, не обійдеться без традиційної любові прекрасної принцеси Аврори і сміливого принца Філіпа, яка пройде всі випробування, які випали на їх долю і об'єднає їх серця. Ви станете свідками і учасниками справжнього чаклунства, яке творитимуть три веселі і непередбачувані феї. Що ж переможе, добро чи зло? Чи можливий третій варіант?», – йдеться у повідомленні.

 «Яскраві костюми, неповторна хореографія, захоплююче музичне оформлення, акробатичні трюки, ходулісти, спецефекти від більш як 65-ти персонажів, не залишать Вас байдужими і занурять в історичну епоху, де казка тісно перепліталася з реальністю. І головне - все шоу супроводжується живими декораціями», – зазначають організатори.

Організатор події : Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency»

Детальніше про подію тут : https://www.facebook.com/events/2068735846541523/

Квитки можна придбати :

Довідка за номерами :

(097) 37 68 593, (066) 555 79 86


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центральному парку Луцька хочуть збудувати тенісні корти
Наступна новина Волинська «Громадянська позиція» обрала нового керівника
Останні новини
Схожі новини