У Луцьку просто неба відкрили виставку херсонського художника

У Луцьку просто неба відкрили виставку херсонського художника

У Луцьку просто неба відкрили виставку робіт херсонського вуличного художника, яка має назву "Різні близнюки".

У четвер, 14 вересня, у галереї під відкритим небом «4/8», що знаходиться у «Сіті Парку», презентували роботи митця з Нової Каховки.

Проект художника є особистим експериментом та спробою звести, поєднати два різних творчих начала однієї особистості між собою.

«Дві різні мистецькі риси автора, - одна з яких – націлена на створення естетично вишуканих, м’яких, приємних по кольору та композиції абстрактних робіт, та друга – несподіваних та жорстких, експресивних мистецьких робіт, будуть протистояти одна одній, та, працюючи з простором галереї, змішуватись в єдиний організм, в єдине ціле», - йдеться у повідомленні на фейсбук-сторінці галереї.

Цікаво, що під час створення виставки художник практикував миттєвий та інтуїтивний процес створення робіт, а тому кожна з робіт є унікальною, а кінцевий результат – хвилюючий та невідомий.

Створював роботи хлопець протягом чотирьох днів – з 10 по 14 червня.

Тепер кожен охочий може зробити фото.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, скільки грошей зібрали під час першого молитовного сніданку в Луцьку
Наступна новина Показали, як сортують луцьке сміття. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини