Показали, як сортують луцьке сміття. ВІДЕО

Показали, як сортують луцьке сміття. ВІДЕО

На полігоні твердих відходів у селі Брище, попри рішення виконкому Луцької міської ради, продовжують приймати не відсортоване сміття.

Як розповів директор «Луцькспецкомунтрансу», дію заборони на прийом змішаних відходів вирішили відтермінувати на 2 місяці, до 1 серпня, – йдеться в сюжеті Суспільного Волині http://voltv.com.ua/smittjevu-reformu-u-lutsku-vidklaly-1-serpnya/

На луцькому сміттєзвалищі в селі Брище у дві зміни з одним вихідним працює сміттєсортувальна лінія.

«Коли приходить сміття, воно йде несортоване відповідно. Заходить до нас, відбирається папір, відбирається ПЕТ-пляшка, флакон з-під миючого, відбирається метал і скло. Скло так само ділить на кольорове й біле», – розповів заступник директора сортувальної лінії Віктор Киричук.

За відсортованим сміттям має приїхати представник переробника. Усі виручені гроші ідуть на діяльність сортувальної лінії.

Із 1 червня тут мали приймати лише відсортоване сміття від тих громад, хто не має договору на сортування. Навколишні села виявилися неготові. На прохання представників громад, такі плани перенесли на 1 серпня.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку просто неба відкрили виставку херсонського художника
Наступна новина Близько 24% лічильників газу непридатні для подальшої експлуатації
Останні новини
Схожі новини