Що насправді приховує їжа: провідні науковці проведуть корисні семінари у Луцьку і Львові

Що насправді приховує їжа: провідні науковці проведуть корисні семінари у Луцьку і Львові
Біомед

Провідні українські науковці у Луцьку проведуть семінар, під час якого розкажуть не лише про здоровий спосіб життя, а й поділяться новинками з правил харчування та режиму дня.

Так, у суботу, 6 жовтня навчальна платформа SmartFood проведе у Луцьку, а 7 жовтня у Львові, науковий семінар «Що приховує їжа».

Під час конференції лекції прочитають провідні вітчизняні науковці: психологи, дієтологи, біологи та фуд-тренери.

Зокрема, засновники платформи SmartFood - психолог-нутріциолог Олександра Буц та фуд-тренер Наталя Тарапата розкажуть про ідею виникнення такого проекту. Також вони поділяться секретами свого здорового способу життя.

Наталя Тарапата дасть чіткі рекомендації з чого починати тим, хто хоче виховати у собі здорове тіло та культуру споживання здорової їжі, і навіть поділиться власним чек-листом.

Наталя Тарапата - фуд-тренер, ведуча освітніх TV-програм про здорове харчування, співзасновник навчальної платформи SmartFood_platform

Разом з тим, психолог-нутріциолог, сертифікований спеціаліст з питань здорового харчування Олексанра Буц прочитає лекцію «Їжа для психологічного розвитку».

Олександра Буц - психолог-дієтолог, нутріциолог, співзасновник навчальної платформи SmartFood (м. Львів)

Вона розповість про ваше дитинство і дзеркальні нейрони, гнучкість і пластичність мозку і «Як гриземо моркву, так гриземо і граніт науки».

А от розвіюватиме міфи про режими дня і розповідатиме про біоритми – кандидат біологічних наук, клітинний біолог, популяризатор науки, засновник наукової ініціативи Nobilitet Ольга Маслова.

Ольга Маслова – кандидат біологічних наук, клітинний біолог, співзасновник науково- популярної ініціативи Nobilitet і проекту Needorium, викладач і науковий консультант кількох інноваційних проектів, автор близько 50 наукових статей і патентів (м.Київ)

Зокрема, вона розповість про те, хто регулює клітинні біоритми і та в чому особливість «сов» та «жайворонків».

Окрім цього, ґрунтовну лекцію зачитає лікар-дієтолог, лікар-педіатр, експерт з біохімії та нутріогенетики Катерина Толстікова.

Катерина Толстікова – лікар-дієтолог, педіатр, експерт з біохімії, нутріогенетики, сироїдіння, веганства, вегетаріанства, учасник українських та міжнародних конференцій зі здорового способу життя. Експерт зі спортивного харчування. (м.Київ)

Експерт зі спортивного харчування детально розповість про імунітет, мікробіом та як насправді засвоюється їжа.

Кожна лекція науковців завершуватиметься дискусійною панеллю, під час якої учасники семінару зможуть задати питання та поділитись власними думками з приводу здорового харчування.

Отож усі, хто цікавиться здоровим способом життя та правильним харчуванням, можуть відвідати семінар «Що приховує їжа».

Навчальна платформа SmartFood проведе його двічі: 6 жовтня у Луцьку - культурний центр Passage Interdit та 7 жовтня у Львові - готель «Жорж».

Вартість квитка становить 500 грн до 16 вересня, а з 17 вересня - 600 грн.

Заповнити заявку на участь у семінарі можна за посиланням Реєстрація на семінар «Що приховує їжа».

За детальнішою інформацією звертатись за телефоном :        067-39-60-803


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку 2 жовтня
Наступна новина Сміх, музика, жахи і детектив: ТОП-10 найбільш очікуваних кінопрем'єр жовтня
Останні новини
Схожі новини