У Луцьку ремонтують вулицю Ківерцівську

У Луцьку ремонтують вулицю Ківерцівську

У Луцьку розпочали ремонт дороги на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Ківерцівської. Посеред дороги на вулиці Ківерцівській біля залізничних переїздів стоять бетонні блоки.

Половину проїжджої частини перекрили, там зняли верхній шар асфальту, зрізали кілька дерев. На місці працює техніка. За допомогою екскаватора робітники демонтують бордюри, інформує UA.Волинь.

На узбіччі на вулиці Карпенка-Карого - дорожній знак про заборону проїзду до вулиці Ківерцівської. Водії об’їжджають бетонні перешкоди, попри заборону. Через сотню метрів розвертаються назад.

Робітник «Луцькавтодорсервісу», який назвався Андрієм, каже, аби водії не заважали ремонтникам, дорогу перекрили вантажівкою.

«Для того всього є ж правила, знаки стоять. – Дивлюся, ви поставили машину – чому? – Щоб не їхали. Зараз вже поставив машину, то не проїжджають. Як водії реагують на ваш ремонт? – Вони ні на що не зважають, їм треба їхати – вони їдуть», – каже робітник Андрій.

Чому водії їдуть, попри заборонні дорожні знаки – відповідають так:

«Там стоїть знак, але якщо тут фірми – як людям їздити на СТО, до електриків. Зробіть на один блок менше, щоб можна було заїхати до людей, які там працюють і не буде проблеми. Люди об’їжджають в надії, які не знають, розвертаються і їдуть назад».

«Зарання хоч би якийсь значок поставили, куди об’їзд – як об’їхати? От мені зараз на Вахтангова треба, по графіку вигружатися – як туди потрапити? – Тобто, іншого шляху немає? – Я поки не уявляю, я харківський, не Луцький».

Патрульні фіксують порушення правил дорожнього руху, але постійно тут чергувати не можуть, - каже старший інспектор патрульної поліції Богдан Павлович. Проїзд, з його слів, заборонений не усім.

«Дозволено тільки тим, хто тут працює чи проживає на цій території. За порушення правил дорожнього руху, невиконання дорожнього знаку передбачена адміністративна відповідальність за ст. 122 – санкція статі передбачає 255 грн штрафу», – каже старший інспектор патрульної поліції області Богдан Павлович. 

Керівник департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась розповів, що на ремонт перехрестя з міського бюджету виділили 10 мільйонів гривень.

«Відбулися всі тендерні процедури, погоджені схеми перекриття руху. Планується повністю замінити мережі водопостачання, оскільки вони там повністю просівші. Мережа зливової каналізації в поганому стані. І цього року покрити хоча б одним шаром, наступного року тротуари будуть робитися. Тендер розрахований на 2 роки. Я думаю, що 1,5-2 місяці воно буде перекрито», – директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині шахраї пропонують роботу
Наступна новина У Луцьку підуть в школу більше трьох тисяч першокласників
Останні новини
Схожі новини