У Луцьку підуть в школу більше трьох тисяч першокласників

У Луцьку підуть в школу більше трьох тисяч першокласників

В обласному центрі Волині у 2019-2020 навчальному році планують створити 110 перших класів орієнтовно з набором 3240 дітей.

Про це йшлося 19 червня під час засідання виконавчого комітету міської ради, пише Інформаційне агентство «Волинські новини».

Для організації в місті Луцьку дітей до перших класів управлінням освіти видано наказ від «Про прийом дітей до 1-их класів закладів загальної середньої освіти міста».

Відповідно до інформації управління освіти про закінчення 2018-2019 навчального року та роботу закладів освіти міста у новому 2019-2020 навчальному році, перспективною сіткою мережі класів на 2019-2020 навчального року передбачено створення 110 перших класів орієнтовно з набором 3240 дітей.

За Всеукраїнськими освітніми проектами у початковій школі будуть працювати: 26 класів – «Інтелект України», 13 класів – «Розумники», 14 класів – «На крилах успіху».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку ремонтують вулицю Ківерцівську
Наступна новина Чому буряк кращий за йогурт і як правильно їсти помідори. Ми послухали лекцію про харчування
Останні новини
Схожі новини