Що ж саме відчувають учасниці проекту «Пігмаліон 3D»

Що ж саме відчувають учасниці проекту «Пігмаліон 3D»

Знімальні дні проекту добігають кінця. І на останньому етапі з учасницями була проведена індивідуальна робота із одною із засновниць проекту Людмилою Пенцак – бізнес-тренером, коучем.

На базі класичних коучингових технік дівчата визначилися із ключовими векторами особистісного росту та основними варіантами власної бізнес-реалізаціїї.

Для Вас ми підібрали добірку відгуків учасниць реаліті-шоу:

«Взагалі дуже приємно отримувати приємні відгуки від співпраці», - ділиться Людмила Пенцак.

Читати також: Спекотне літо із спекотними пропозиціями від Людмили Пенцак

Анастасія Цай

«Я просто в захваті від зустрічі з Людмила Пенцак. Я вражена цією розмовою...Чесно кажучи важко описати це нове відчуття, але я думаю навіть якщо і могла б підібрати слова, то ніхто б цього не зрозумів. Безмежно рада цій зустрічі! Людмила, дякую Вам! Я ніколи цього не забуду і буду працювати над собою далі! Я вдячна особисто Вам і Пігмаліон_3D»

Вікторія Шупічук:

«Нарешті сьогодні відбулась довгоочікувана зустріч, яка виправдала всі мої сподівання, з коуч-тренером Людмила Пенцак, та, скажу більше, не просто з коучем, а з сильною та впевненою у собі жінкою, яка є професіоналом своєї справи. Я це відчула на собі, таку "встряску ", яку я сьогодні отримала, насправді потребує кожен. Тож якщо ви відчуваєте, що хочете змінити щось у свому житті, розвиватися, то вперед до Людмила Пенцак».

Іванна Соха:

«А не буду багато писати, просто подякую Людмила Пенцак за розуміння, за віру, за влучні і такі необхідні запитання, за те, що вмієте відкрити очі. Я сама повірила, що все вийде. Бажаю Вам багато-багато клієнтів, хай Ваш бізнес процвітає, бо Ви вмієте і любите те, що Ви робите!!!!!!

А ще просто подякую Юлії Яковлюк, за те, що ви створили Реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» так «вчасно» для мене і подарували мені можливість відволіктися від буднів, і, що основне, дали чарівний поштовх діяти».

Іванна працює над створенням реабілітаційного центру для особливих дітей. І ще вона планувала провести першу зустріч. І вона вже її провела – зустріч НЕБАЙДУЖИХ. Локацію для проведення зустрічі люб’язно надала засновниця реаліті-шоу Юлія Яковлюк – засновниця міжнародної школи іноземних мов «Мандарин»

Антоніна Романюк:

«День сьогодні розпочався дуже круто - індивідуальний тренінг з бізнес-коучем!
Попрацювали над сумнівами, зважили всі «за» та «проти». Людмила Пенцак допомогла зважитися на певні рішення. Я вийшла з відчуттям спокою та впевненості, з розумінням, у яку сторону рухатися. Дякую за глибоку та змістовну роботу) Ви прекрасний коуч.

PS: збираю гроші на персональні тренування. І всім раджу!...»

Також приємними вігуками з нами діляться не лише учасниці проекту, а й партнери.

Зокрема, керівник туристичної агенціїї Наталія Корбуш каже:

«Людмила Пенцак дякую Вам та усій команді організаторів, учасницям за легкий та професійний екскурс у світ туризму. Нам було цікаво побувати у ролі туристів, було цікаво спостерігати за дівчатами та опинитися у тих місцях, які вони презентували! А ще окрема подяка за сміливість бути першими, говорити та бути почутими! Такі проекти – запорука народження нових ХОЧУ на теренах міста та області! Дякуємо!»

Слідкуйте за подіями реаліті-шоу на бізнес-сторінці проекту у Facebook


Нагадаємо, у Луцьку стартувало унікальне реаліті-шоу. Упродовж місяця його учасниці вивчали англійську мову, написали свій бізнес-план, навчалися верхової їзди, працювали з шеф-кухарем відомої ресторації та мінятимуть свій гардероб за допомогою дизайнера.

Мали зустріч із адвокатом сімейного щастя, авторкою книги «Подаруй собі ідеальні стосунки», експертом з гармонійних стосунків Іриною Соловей. Нагадаємо також і про те, що останній майстер-клас першого тижня 30-денного трансформаційного проекту для жінок «Пігмаліон 3D» провела яскрава та незвичайна жінка – Юліанна Дружиніна. З Анжелікою Арутюнян, засновницею професійної школи східних танців «Аміра», учасниці проекту мали змогу працювати над своїми прихованими ресурсами. 

Тетяна Єремеєва, найуспішніша жінка Волині, бізнес-леді, головний лікар Центру хірургії ока професора Загурського, оповідала свою історію як рух до вершини гори.

«Ваше життя – лише у ваших руках, це ваша гора, ваша вершина, котру ви мусите здолати. Друзі, близькі, знайомі – кожен має свій шлях. У вас будуть галявини, схили, стрімкі злети і падіння, не опускайте рук, бо страх – поганий товариш», – ділиться бізнес-леді.

А ще учасниць реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» люб’язно запросила найстаріша та найелегантніша ресторація Луцька.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Володимиру – 1030 років: «раритетні» світлини міста. ФОТО
Наступна новина У помешканні – струмки: після зливи затопило квартиру атовця. ФОТО
Останні новини
Схожі новини