У Луцьку стартував фестиваль «Мандрівний вішак». ФОТО

У Луцьку стартував фестиваль «Мандрівний вішак». ФОТО

У Луцьку відбулось відкриття 5-го міжнародного театрального фестивалю «Мандрівний вішак».

21 вересня біля Луцького районного будинку культури розпочався променад-перформанс театру «ГаРмИдЕр» під назвою «2 км театру», після якого гості фесту разом з акторами під гучну музику та заклики «Ходімо!» відправились до Галереї мистецтв.

Під мостом, що на вулиці Ковельській, біля річки Стир зробили невеличку перерву для продовження вистави. Тут актори пустили на воду паперові кораблики. 

Ще один «перевал» зробили з мандрівною валізою на Набережній. Ключовою фразою цієї частини вистави була така: «А як би ви хотіли провести свій останній день життя?»

На вулиці Кривий Вал біля Луцької музичної школи № 1 була ще одна зупинка, родзинкою якої була ступа. Наступні зупинки були біля міської ради, кав’ярні «GELATO»та Галереї мистецтв.

Таким чином актори театру «ГаРмИдЕр» показали уривки найвдаліших вистав, які показували протягом 15 років своєї творчої діяльності.

Також на лучан цього дня чекає виставка фотографій та інтерактивна лекція та перформанси майстерні «МистецтвоДій».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 пропозицій від «Мандрівного вішака»

Нагадаємо, фестиваль триватиме до 30 вересня. За цей час покажуть низку вистав. Одна з них відбудеться на даху житлового комплексу «Супернова». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські митники розповіли про інвестиційні переваги для Волині
Наступна новина На ремонт проспекту Волі у Луцьку хочуть витратити понад 40 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини