У Луцьку стартував форум для бізнесменів «Ефективні продажі». Фоторепортаж

У Луцьку стартував форум для бізнесменів «Ефективні продажі». Фоторепортаж

Форум «Ефективні продажі» для малого та середнього бізнесу стартував у луцькому культурному центрі «Passage Interdit».

Захід розпочався вранці 23 травня та триватиме два дні.

На нього приїхали більше сотні підприємців з Волині. Під час форуму учасники дізнаються про тренди та інновації у сфері продажів, про розвиток та побудову відділів продажів. Захід організував Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Івано-Франківськ, який заснований на базі Клубу Ділових Людей Україна, за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС EU4Business.

На відкритті з вітальним словом виступив керівник Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.

«Ми звикли, що на класні заходи треба їхати у Київ чи Львів, а ви приїхали до нас у Луцьк. Це можливість для себе щось почерпнути корисне. Всі щось продають, але хтось по старому накатаному шляху, а хтось використовуючи сучасні елементи. Сьогодні ми навчимось використовувати сучасні можливості», - сказав Роман Романюк.

Опісля представник Європейського Банку Реконструкції та Розвитку Наталія Бандера розповіла про можливості розвитку бізнесу завдяки ЄБРР, а бізнес-тренер Тетяна Суботіна – про результативні продажі офлайн.

Пізніше Ігор Фоменко розкаже про гейміфікацію як інструмент підвищення продажів. Ольга Оникієнко проведе практикум «18 трендів та інструментів інтернет-маркетингу для успішних продаж онлайн», а Олесь Піщак влаштує інтерактивний практикум «Аналіз відділу продажів за 5 параметрами».

Завтра відбудуться зустрічі з представниками волинського бізнесу – директором будівельної компанії «Інвестор» Андрієм Разумовським, керівником відділу експорту компанії «Тигрес» Іваном Дордюком та керівником агентства Digital-маркетингу «ARTEFACT.St» Андрієм Сіруком. 23 травня участь у заході безкоштовна. 24 травня реєстраційний внесок становить 200 грн. після реєстрації та підтвердження участі.

Фото Ірини Кабанової


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через 10 днів проїзд у луцьких маршрутках подорожчає до 6 гривень
Наступна новина У «Протилежному погляді» Вітів, Яковлев, Алексеєв і Наход говоритимуть про Зеленського і Волинь
Останні новини
Схожі новини