HR-форум у Луцьку: як це було. ФОТО

HR-форум у Луцьку: як це було. ФОТО

У Луцьку навчали бути хорошим керівником, правильно керувати командою, мотивувати своїх підлеглих та робити їх щасливішими. А ще розповіли про те, наскільки молодь по-іншому ставиться до роботи порівняно зі своїми батьками.

Це відбулося під час четвертого бізнес-форуму з управління персоналом WEST HR FORUM 2019. Захід влаштували 1 березня у розважальному центрі «Адреналін-Сіті».

Організатор – бізнес-академія PMBA. Директорка академії Тетяна Репницька розповіла, що цього року учасниками форуму стали понад 200 учасників, тоді як у попередні роки їх було 100-150. Це не тільки жителі Волині, а й гості з Рівного, Хмельницького, Тернополя, Івано-Франківська, Львова, Чернівців, Києва тощо.

«Люди – це головне в бізнесі і працювати з людьми, мотивувати, дарувати їм роботу щастя чи роботу майбутнього дуже важливо.

Бізнес-форум – це можливість отримати за один день багато хороших і практичних інструментів, адже сюди з’їжджаються спікери з усієї України, сьогодні є зі Львова, Києва, Луцька, Рівного. Це люди, які діляться тим, що в них вже виходить. То чому не скористатись цією можливістю?» – сказала Тетяна Репницька.

Вона додала, що найважче у підготовці заходу було знайти спікерів. Оскільки потрібно було обрати хороших спеціалістів і підтягнути форум на вищий рівень.

«Ми шукали експертів у своїй сфері, які є практиками. Ми даємо тут воду лише в кулерах», - наголосила вона.

Учасники форуму дізнались про те, як продавати вакансії за допомогою нових технологій, оцінити ефективність рекрутингової команди, розвивати менеджерські навички, керувати командою у стилі «щастя», а також про тренди у сферах HR та ІТ.

Кілька спікерів розповідали про потребу бути щасливим на роботі. Мова йшла зокрема про те, що має робити керівник, аби його підлеглі із радістю ішли на роботу. А також про необхідність навчатись щастя у молодих, оскільки ті не працюють там, де їм не до вподоби. Ця частина форуму багатьом учасникам сподобалась найбільше.

Читайте більше: «Якщо ваші підлеглі радіють п’ятниці – варто хвилюватися», – бізнес-тренер Ірина Примак у Луцьку

«Цей форум був для мене корисним, тому що я дізнався деякі нові факти з тієї галузі, в якій я не дуже орієнтуюсь, тому що я не HR-спеціалістом. Я працюю в ІТ-сфері і тут дізнався про такі речі, які треба знати всім керівникам. Дуже сподобались лекції про те, як мотивувати людей працювати і як робити їх щасливими. Ще приїду обов’язково», - розповів учасник форуму Богдан Пус.

«В цілому форум хороший, дуже гарні спікери і цікаві теми, я мала змогу спостерігати за тенденціями і розвитком усього бізнесу, і функцією HR в тому числі. Хотілось би більше почути про digital в розрізі інструментів і можливих рішень», - поділилась спікерка Марина Борис.

Форум тривав увесь день. Учасники не тільки збагачувались цікавою і корисною інформацією, а й мали час, аби поспілкуватись один із одним, випити каву та поласувати солодощами.

Завершилось дійство панельною дискусією та розіграшем подарунків від спонсорів.

Текст: Наталя ХВЕСИК

Фото: Ірина КАБАНОВА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Халявні» шапки, Приходько та «замінування»: як у Ковелі піарили Тимошенко. ФОТО
Наступна новина На Волині влаштували генеральне прибирання у лісах. ФОТО
Останні новини
Схожі новини