У Луцьку троє школярів, яким не зробили щеплень, отримують освіту вдома

У Луцьку троє школярів, яким не зробили щеплень, отримують освіту вдома
Фото ілюстративне

У Луцьку на сімейній формі навчання перебувають троє школярів – це діти, які не мають необхідних щеплень.

Про це розповіла керівниця управління освіти міськради Зіновія Лещенко, інформує UA:Волинь.

З її слів, протягом літа освітяни та медики обговорювали, як уникнути розповсюдження інфекційних захворювань. У підсумку ухвалили рішення: рекомендувати батькам вакцинувати своїх дітей, в протилежному випадку – обирати іншу форму навчання.

Читати також: «Дітей можна приймати в садочок тільки зі щепленнями. Це наказ», – головна освітянка Луцька

«Була домовленість така, що дітей без вакцинації і об’єктивних причин щодо її нездійснення не будемо зараховувати до школи або рекомендувати батькам іншу форму навчання для таких дітей. Це означає, що батьки своїми силами, за свої власні кошти забезпечують дитині навчання. Діти, які знаходяться на сімейному навчанні, обов’язково мають здавати все, передбачене програмою. Тобто вони мають мати всі семестрові оцінки і обов’язково мають мати річну оцінку», – розповіла Зіновія Лещенко.

 
Троє луцьких школярів без щеплень перебувають на сімейній формі навчання

Троє луцьких школярів нині перебувають на сімейній формі навчання за побажанням батьків. Це діти, які не мають необхідних щеплень, - розповіла керівниця управління освіти міськради Зіновія Лещенко. З її слів, протягом літа освітяни та медики обговорювали — як уникнути розповсюдження інфекційних захворювань. У підсумку ухвалили рішення: рекомендувати батькам вакцинувати своїх дітей, в протилежному випадку - обирати іншу форму навчання.

Posted by UA: Волинь on Monday, 23 September 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Парковому кварталі» старі ціни на квартири – лише до жовтня
Наступна новина Українські стартапи змагатимуться на світовому конкурсі «зелених» технологій
Останні новини
Схожі новини