У Луцьку в понад 10 будинках холодні батареї. Коли дадуть тепло?

У Луцьку в понад 10 будинках холодні батареї. Коли дадуть тепло?
Фото ілюстративне

У зв'язку із виявленням витоку від котельні у Луцьку на вулиці Даньшина без послуг із централізованого опалення та гарячого водопостачання залишилися 8 будинків.

Про це повідомили у пресслужбі «Луцьктепла».

Йдеться про будинки за такими адресами: вул. Даньшина, 1, 16, вул. Потебні, 52-а, 52-в, 58, 58-а, вул. Гнідавська, 40, вул. Черняховського, 1.

Виконання робіт із заміни аварійних трубопроводів обіцяють розпочати в понеділок, 9 листопада.

Без опалення також залишаються 3 будинки в центрі міста, зокрема на вул. Лесі Українки, 23, вул. Сенаторки Левчанівської, 1, 5.

Продовження робіт із відновлення аварійної ділянки трубопроводу заплановано на суботу, 7 листопада.

Ускладнює процес виконання робіт наявність інших інженерних комунікацій, а також знаходження витоку під проїжджою частиною, наголошують у «Луцьктеплі».

Також на суботу заплановано виконання робіт із ліквідації витоку на проспекті Соборності, 14. На цей період тимчасово буде припинено надання послуги з централізованого опалення. Відновлення послуги обіцяють до кінця дня.

Окрім того, у суботу, 7 листопада, продовжаться роботи з виявлення місця витоку на проспекті Відродження, де без послуги з постачання гарячої води залишаються будинки 51, 53, 55, та на проспекті Соборності, 1.

Утруднення при виконанні робіт пов'язані зі знаходженням витоку поблизу проїжджої частини або під нею, кажуть на підприємстві.

«У разі успішного завершення робіт із виявлення місця витоку - буде здійснена спроба з відновлення послуги того ж дня. В тому разі, коли місце витоку буде виявлено під проїжджою частиною, виконання робіт продовжиться в понеділок, 9 вересня», – наголошують у «Луцьктеплі».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кінець епохи СНУ. На головному корпусі Волинського національного університету змінили вивіску
Наступна новина В Україні за добу виявили 10 746 хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини